Uforutsette utgifter, regninger eller smålån?

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 24. mars 2014

Noen ganger kommer det for mange perioder hvor du merker at du har brukt for mye penger, enten fra din egen lommebok, fra kredittkort eller gjennom smålån. I tillegg dukker både forutsette og uforutsette utgifter opp gjennom året. Vi vil gjerne bidra til at slike situasjoner blir billigst og enklest mulig for deg. Vi gir derfor en oversikt over noen av mulighetene du har når det gjelder å midlertidig løse problemene med uforutsette utgifter, regninger og smålån ved hjelp av bedre lån uten krav til sikkerhet eller bedre refinansiering.

Refinansiering av dyre smålån og kredittkort

Med refinansiering får du lavere lånekostnader og mer oversiktlig økonomiDu kan betale inn dyrere smålån og gjeld ved å bruke refinansieringslån. Har du f. eks. flere smålån og/eller kredittkort, ja kanskje til og med et stort forbrukslån med dårlig rente, er det lurt å samle det du skylder i et større lån med lavere rente og bedre betingelser som f. eks. gebyrer og nedbetalingstid. Søker du på et av de beste refinansieringslånene kan du enkelt halvere eller mer renten i forhold til renten du har på eksisterende gjeld. Dette blir fort mange tusen kroner som du sparer fordi du brukte et minutt på å fylle ut lånesøknaden. Så hvis du har gått over de rentefrie dagene på kredittkortet og ikke ser for deg å ikke kunne tilbakebetale hele kreditten i nær fremtid og/eller har flere smålån så råder vi deg til å ta en titt her slik at gjelden din blir billigst mulig.

Regninger og uforutsette utgifter – trenger penger til å legge ut?

Med forbrukslån får du raskere og enklere penger enn ved andre lånFor omtrent alle kommer det situasjoner innimellom hvor det ble flere utgifter til regninger og uforutsette utgifter enn planlagt for i din personlige økonomi. Da kan de beste forbrukslånene være en løsning. Det er viktig å huske på at når du låner penger må du betale renter av summen du låner, slik at det beste er å tilbakebetale når du har mulighet, da blir det billigst for lommeboken din. Når du først skal låne penger som ikke krever sikkerhet i bolig, bil eller lignende bør du ikke ta til takke med dårlige forbrukslån, men heller velge lånet som passer deg best mulig, her er en sammenligning av forbrukslån.

Situasjoner med uforutsette utgifter, for mange regninger eller dyre smålån er ingen heldig situasjon. Mulighetene ovenfor kan i lånesituasjoner som ikke krever sikkerhet spare deg for penger, i tillegg til å gi deg muligheten til å midlertidig løse økonomiske problemer og behov. Men som forbruker bør du bruke litt fornuft og tilbakebetale alle lån i overskuelig framtid.

Postet i Forbrukslån