Tips

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Ikke ta til takke med hva som helst – velg det beste forbrukslånet

Ikke ta til takke med hva som helst - velg det beste forbrukslånetSelv om forbrukslån kan gi deg mange fordeler, som muligheten til å innfri dyrere smålån og tilfredsstille økonomiske behov, er det lurt å benytte seg av visse forholdsregler og være klar over potensielle negative sider. Vær kritisk i valget av forbrukslån, og vær fornuftig når du bruker pengene. Slik holder du låneutgiftene dine lave.

Øk sjansen for å få lånet innvilget

Øk sjansen for å få lånet innvilgetTesterne gir deg tips til hvordan du kan øke sjansen for å få innvilget det forbrukslånet du ønsker! Fordi du ikke behøver å stille sikkerhet for å få innvilget et forbrukslån, blir de heller ikke tilbudt alle. Det vil alltid bli utført en individuell kredittvurdering av alle som søker om forbrukslån. Derfor kan det være lurt å lese disse tipsene som gir deg råd om hvordan du kan øke sjansen for å få lånet ditt innvilget.

Gjeldsregisteret

GjeldsregisterStolenberg II-regjeringen la frem et forslag om å opprette et offentlig register over gjelden til privatpersoner som ikke er sikret ved registrert panterettgjeld. Gjennom dette såkalte Gjeldsregisteret skulle finansinstitusjoner som låner ut kreditt (lån) få mer nøyaktige opplysninger om lånesøkers/kundens gjeld. Solberg-regjeringen valgte i november 2013 å rekke dette forslaget inntil de hadde fått muligheten til å ta endelig stilling til hvordan Gjeldsregisteret eventuelt skulle innrettes. Testerne ser både fordeler og ulemper ved et slikt register.

Gjeldsproblemer og trenger profesjonell hjelp?

Oppsøk hjelp om du har økonomiske problemerHjelp og rådgivning for å håndtere gjeld finnes både hos private og hos kommunale/statlige tilbydere.