Thorn har satt ned renten på forbrukslån

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 29. mai 2013

Banker og andre godkjente utlånere konkurrerer om kundene noe Forbrukslåntesten merker ved blant annet lavere rente og mer fleksible låneløsninger med færre gebyr. Thorn er en stor aktør innenfor utlån av smålån opp til 50.000 kroner og satte i vår ned renten til en minimumsrente på 9,9 %. Nå kan også Thorn hevde å tilby lån med lav rente, eller som vi mener det bør hete, forbrukslån med lav rente.

Selv om det ikke er til å stikke under en stol at forbrukslån, altså lån uten sikkerhet har høyere rente enn boliglån. Men det er heller ikke til å stikke under en stol at boliglån krever sikkerhet i boligen, noe ikke forbrukslån gjør. I tillegg krever banken en betydelig mengde dokumenter når du søker boliglån, i motsetning til når du søker forbrukslån. Uansett, med tanke på at vi her sammenligner forbrukslån er Thorn sin rente på 9,9 % konkurransedyktig. Merk deg at dette er minimumsrente, det vil si at det er ikke sikkert du tilbys Thorns beste rente, det kommer an på din økonomiske situasjon.

Thorn sitt forbrukslån har også et forholdsvis lavt etableringsgebyr på 695 kroner, så skal du låne inntil 50.000 kroner kommer du godt ut med Thorn i forhold til andre forbrukslån med høyere lånegrenser hvor etableringsgebyret ofte ligger på 900 kroner og oppover. Så om vi kombinerer de to fordelene av lave gebyrer og ny og lav rente, kommer Thorn godt ut sammenlignet med andre forbrukslån opp til 50.000 kroner.

Postet i Forbrukslån