Spar penger med refinansiering av dyre lån

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 19. november 2014

Testerne vil gjerne at du skal ha det beste lånet for ditt behov, til lavest mulig kostnad for lommeboken din. Vårt klare tips er at det er lurt og enkelt å samle dyre smålån og kredittkortgjeld i et større og bedre lån, kalt refinansiering. Hvorfor? Fordi mye gjeld til forskjellige banker både er dyrt og gir deg dårlig oversikt. Derfor har vi funnet frem til to banker som er gode på å refinansiere, enkelt og raskt med noen av markedets beste vilkår når det gjelder lån uten sikkerhet.

Hvordan refinansiere lån

Ved å refinansiere kan du enkelt spare flere tusen kroner i året, du får også en enklere økonomi å forholde deg til ved at du får kun ett lån. Dette gir deg også mer kontroll over utgiftene dine og du kan enklere betjene disse. Refinansiering gir ofte også lavere månedlige kostnader.

Topp to – Beste refinansiering uten krav til sikkerhet

Bank Norwegian lån

annonselenke
Eks: nom.rente 15%, eff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 950,- (kr 0 - kr 950) Kostnad 30.872,- Totalt 95.872,- Løpetid 1-5 år/15 år

Bank Norwegian kan tilby refinansiering på opptil 500 000 kroner med nedbetalingstid på inntil 15 år til
personer som er minimum 18 år, norsk statsborger, har hatt fast årsinntekt i minimum ett år, ikke har aktive inkassosaker og ikke betalingsanmerkninger. Om du ønsker kan du søke om lån med medsøker. Søknaden er uforpliktende. Bank Norwegian gir deg raskt onlinesvar via på om de kan tilby deg refinansiering.

GE forbrukslån

Eks: eff.rente 16,33%, 65 000,- o/5 år, etabl.gebyr 0,- (950,-) Totalt 93.244,-

GE Money Bank kan tilby refinansiering på opp til 350 000 kroner med nedbetalingstid på inntil 12 år til personer som er minimum 25 år, bosatt i Norge, ikke har betalingsanmerkninger og som har hatt registrert inntekt i minimum tre år fra arbeid, trygd eller pensjon. Om du ønsker kan du søke om lån med medsøker. Søknaden er uforpliktende. GE ringer opp alle som søker om lån for personlig behandling av lånesøknaden.

Best i test

Du kan betale inn dyrere smålån og kredittkortgjeld ved å benytte Best i test refinansieringslån. Også dårlige forbrukslån er det lurt å refinansiere. Ved å samle det du skylder i gjeld uten sikkerhet i et lån med bedre betingelser som lavere rente, færre gebyrer og bedre tilpasset nedbetalingstid kan du enkelt halvere renten i forhold til renten du har på eksisterende gjeld. Dette blir fort mange tusen kroner som du sparer fordi du brukte tre minutt på å fylle ut lånesøknaden.

Dyre smålån er ingen heldig situasjon for deg. Mulighetene ovenfor kan enkelt spare deg for penger, i tillegg til å gi deg mer kontroll og oversikt over økonomien din. Og husk, du bør alltid tilbakebetale alle lån i overskuelig framtid, desto kortere nedbetalingstid du klarer, desto lavere utgifter for deg.

Få en bedre økonomi og færre bekymringer

Gjeld og refinasnieringNå er vinteren her, og julen nærmer seg. Det er en tid vi alle bør slappe ordentlig av og kose oss. Da er det kjedelig å ha en uoversiktlig økonomisk situasjon med høye kostnader i bakhodet. I stedet for å holde styr på mange lån og kredittkortgjeld, som betyr mange utlånere og fakturaer hver måned, forskjellige regnestykker og unødvendig høye kostnader kan du enkelt rydde opp i økonomien ved å refinansiere og samle gjeld i et bedre lån.

Få lavere lånekostnaderDu kan om ønskelig sette opp et fast trekk som dekker renter og avdrag, da blir det mye enklere. Refinansiering kan du søke om ved å legge inn en uforpliktende søknad hos en av bankene som tilbyr refinansieringslån. Deretter får du straks svar på om du kan tilbys refinansiering. Hvis du får et av de beste lånene kan du muligens halvere kostnadene fordi du brukte noen minutter på å fylle ut lånesøknaden.

 

Se gjerne hele sammenligningen av refinansieringslån.

Postet i Forbrukslån