Santanders lån uten sikkerhet – Best i test!

Testerne har testet og sammenlignet Santanders lån uten sikkerhet, kalt Santander Forbrukslån og Santander Privatlån. I kategoriene Beste smålån og Store lån uten sikkerhet med lavest maksimumsrente ble Santander testvinner.

Testvinner i kategorien Små lån – Santander forbrukslån

Santander ble best i test med sin lave rente og gebyrfri etableringSantander forbrukslån tilbys av en av Europas ledende banker på forbrukerfinansiering, Santander Consumer Bank. Forbrukslånet er ett av de beste lån uten krav til sikkerhet på markedet, blant annet på grunn av sin konkurransedyktige rente og gebyrfrie etablering. Testerne har gjort en test av små lån, som her er lån inntil 70 000 kroner, og Santander forbrukslån kom best ut. Ved å benytte Santander når du skal låne mindre beløp uten sikkerhet istedenfor andre små lån sparer du fort en del penger på avgifter og rente.

Eks: eff.rente 16,70%, 65.000 o/5 år, etabl.gebyr. 0,- Totalt 93.972,- Løpetid: 1-15 år

Testvinner i kategorien Store lån med lavest maksimumsrente

Innenfor lån uten krav til sikkerhet tilbyr Santander også produktet de kaller for privatlån. Dette er større lån hvor du kan låne inntil 350 000 kroner. I vår test av lån uten sikkerhet med lavest maksimumsrente ble Santander best i test. Ved å sammenligne renten med 20 andre lån uten sikkerhet ser testerne at Santanders nominelle maksimumsrente på 19,2 % er inntil 5,39 % lavere en testens taper. På større lån utgjør dette fort flere tusen kroner mindre i lånekostnader per år. Maksimumsrente er rentesatsen som lånesøkere ikke kan tilbys høyere enn, det vil si at når du søker om å låne penger vil ikke banken tilby deg en rente som er høyere enn denne, men ofte en del lavere. Den nominelle renten settes individuelt i hvert lånetilbud fra banken, ut ifra lånebeløp, nedbetalingstid og søkers økonomiske situasjon. Santanders laveste rente er 7,9 %, som er blant de beste rentene på denne type lån i markedet. Det er uforpliktende å søke om lån fra Santander, så skulle ikke du bli fornøyd med rentetilbudet kan du heldigvis takke nei.

Santander privatlån

Eks: eff.rente 16,70%, 65.000 o/5 år, etabl.gebyr. 0,- Totalt 93.972,-

Santander tilbyr lån uten sikkerhet og refinansiering fra 10.000 kroner til 350.000 kroner, og om ønskelig kan du ha medsøker på søknaden hvis dere har samme bostedsadresse. Santander tilbyr også inntil tre betalingsfrie måneder per år etter at du har hatt lånet i over seks måneder. Tilbakebetalingstiden hos Santander er på inntil 15 år. Minimumskravene for å kunne søke om Santanders lån er at du har fylt 25 år, har bodd i Norge i minst tre år, har fast årsinntekt på 200.000 kroner eller mer og at du ikke har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Terningkast 6
Testvinner Santander