Rydd opp i økonomien og slapp av i ferien

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 16. juni 2014

Ved å refinansiere og samle all gjeld i et lån, får du bedre oversikt og lavere månedlige kostnader. Og best av alt, mest sannsynlig blir den samlede rentekostnaden også betydelig lavere. Dermed kan du slappe bedre av i sommerferien.

Hvordan refinansiere lån

RefinansieringNå nærmer det seg sommerferie for de fleste, og det er en tid vi alle bør slappe ordentlig av og kose oss. Da er det kjedelig å ha en uoversiktlig økonomisk situasjon med høye kostnader i bakhodet. I stedet for å holde styr på mange lån og kredittkortgjeld, som betyr mange utlånere og fakturaer hver måned, forskjellige regnestykker og unødvendig høye kostnader kan du enkelt rydde opp i økonomien ved å refinansiere og samle all gjeld i et bedre lån.

Lavere lånekostnaderDu kan om ønskelig sette opp et fast trekk som dekker renter og avdrag, da blir det mye enklere. Refinansiering kan du søke om ved å legge inn en uforpliktende søknad hos en av bankene som tilbyr refinansieringslån. Deretter får du straks svar på om du kan tilbys refinansiering. Takker du ja, og signerer lånetilbudet kan du sette ett trekk per måned og det blir fort enklere å forholde seg til. Får du et av de beste lånene kan du muligens halvere kostnadene fordi du brukte et par minutter på å fylle ut lånesøknaden.

Beste refinansieringslån uten krav til sikkerhet

Bank Norwegian lån

annonselenke
Eks: nom.rente 15%, eff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 950,- (kr 0 - kr 950) Kostnad 30.872,- Totalt 95.872,- Løpetid 1-5 år/15 år

Se gjerne hele sammenligningen av refinansiering.

Testerne våre ønsker deg en avslappende sommerferie!

Postet i Forbrukslån