Slik får du råd til drømmehagen

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 16. juli 2015

Uteareal645x300

Har du drømmer om å skape deg en vakker, trivelig, eksotisk og funksjonell uteplass? Den ultimate drømmehagen hvor du virkelig kan nyte lange svale sommerkvelder, duggfrisk morgener og late dager i solen.

Og så stoppes du av trang økonomi …

Sånn er det nok mange av oss som har det. Men har du tenkt på at hvis du refinansierer dyre smålån og kredittkortgjeld, eller boliglånet ditt, så kan du få penger til overs til å oppfylle nettopp den store hagedrømmen? Utearealet betyr mye for oss nordmenn, selv om det er en relativt kort periode vi kan bruke den. Men med god planlegging så kan du få ekstra plass å bruke på vinteren også. Kanskje du til og med øker verdien på boligen din i tillegg til økt trivsel? Ekspertene mener at oppgradering av hage og uteareal kan øke eiendommens verdi med det dobbelte av selve investeringen.

Så hvordan kan det å ta opp nytt lån gi deg mer penger å rutte med? Jo, ved å refinansiere et lån vil det si at du tar opp et nytt lån for å dekke gammel gjeld. Du kan refinansiere huslånet ditt med et nytt lån som har lavere rente, eller du kan refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld med et nytt lån som har lavere rente. Refinansiering av lånet eller kredittkortgjelden din vil ikke slette noe gjeld, men du kan redusere renteutgifter, gebyrer og få en bedre oversikt over privatøkonomien. På den måten vil du få mer penger til å oppfylle andre drømmer.

Det vil også være mulig for deg å få en lengre nedbetalingstid slik at avdragene blir lavere og du har mulighet til å spare til en fantastisk oppgradering av uteplassen.

Hvis du vil spare tid, penger og få bedre privatøkonomi vil kanskje refinansiering være noe for deg. Det er enkelt å  søke og svar kan du få allerede i løpet av kort tid. Kanskje er det på tide å realisere hagedrømmen?

Det er helt uforpliktende og gratis å søke om refinansiering.

Bank Norwegian

Bank Norwegian lån
annonselenke
Eks: nom.rente 15%, eff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 950,- (kr 0 - kr 950) Kostnad 30.872,- Totalt 95.872,- Løpetid 1-5 år/15 år

 

Her får du svar umiddelbart på din søknad.

Vi har kåret Bank Norwegians forbrukslån til best i test! Ulikt flere andre finansielle institusjoner tilbyr Bank Norwegian en lang avdragsfrihet på inntil 1 år.

re:memeber Lev

re:member forbrukslån

re:member forbrukslån
Eks: nom.rente 14,42%, eff.rente 17,51%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 750,- Kostnad 30.355,- Totalt 95.355,- Løpetid 1-15 år

Her får du raskt svar på din søknad.

Lev er testvinner i kategorien lån over 60.000 kr. Forbrukslånet lev – kalt et lån å leve med – fra re:member gir deg muligheten til å låne mellom 10.000 og 350.000 kr uten sikkerhet – til hva du vil.

 

Terrasse2_645x300

Hva er vel koseligere enn en herlig uteplass der du kan nyte lange og deilige sommerdager med venner og familie?

Kan det være nå du skal gjøre alvor av drømmene dine?

 

Nyttig tips!

Gjør det billigere med gjenbruk fremfor bruk-og-kast

Utendørs er ikke terskelen for å sette i gang med farger så høy. Derfor ser vi mange sterke fargeinnslag på folks uteplasser. Og det beste med denne trenden er jo at det er så rimelig! Man trenger ikke kjøpe nye møbler for mange tusen – det er bare å male om de man allerede har eller eventuelt kjøpe noen rimelige møbler som får en rask make-over.

Dette kan skape et levende og innbydende miljø for uteplassen din. Og kanskje gjøre prosjektet litt rimeligere og mer overkommelig?

God sommer og lykke til!

Terrasse645x300

Postet i Forbrukslån