Puss opp og få tusenvis av kroner tilbake!

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 17. august 2016

Du kan låne penger til oppussing og få tusenvis av kroner tilbake!

Skal du pusse opp og gjøre utbedringer i hjemmet ditt, da er det noe du bør vite: Du kan rett og slett få penger tilbake for deler av oppussingen. Og ved å tenke smart kan du spare store summer på hele prosjektet.
Nye rekkehus

«Hvordan er dette mulig, tenker du sikkert nå»

Vi vil gjerne fortelle deg hvordan du går frem og gi deg gode råd og tips for å spare tusenlapper på oppussingsprosjektet ditt. Kombinerer du flere løsninger vil du ende opp med et adskillig billigere resultat, og i tillegg få oppgradert boligen din og økt verdien.

Spar penger på refinansiering

Ved å refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld kan du redusere dine låneutgifter og få mer oversiktlig økonomi. Du vil også kunne frigi kapital som du kan bruke på oppussingsprosjektet ditt. Refinansiering med pant i boligen er et veldig gunstig form for lån, og gir gjerne markedets beste rente. Dog finnes det mange muligheter for å refinansiere uten pant i bolig med refinansieringslån uten sikkerhet og vi har god oversikt over de beste i markedet. Sjekk ut tabellen vår og se hvilket lån som har de beste fordelene for deg.

Lønnsomme oppussingsprosjekter du kan gjennomføre i hjemmet ditt

Ikke all oppussing gir gjengjeld i bedre pris ved salg av boligen, men noen prosjekter gir gode utslag og er verdt pengene. Er man opptatt av å gjøre en god investering i samme slengen, så er det slett ikke likegyldig hvor man velger å putte pengene. Velger du riktig gir det deg ikke bare utslag på salgssummen, men også interessen for boligen vil øke. Skal man velge å putte pengene i nytt og lekkert bad, eller et funksjonelt og stilig kjøkken? Da er svaret kjøkken. Her vil man kunne få igjen investeringen 100%. Bytte av tak og vinduer er også god investering og kan gi deg fortjeneste ved salg. Utbygging og utnyttelse av ubrukt kjeller er også en meget god investering. Energioppgradering av boligen vil også gi deg muligheten til å få en del av investeringen tilbake i form av støtteordninger fra Enova.

«Du kan oppnå 150.000,- i refusjon!»

Oppgrader til energismart bolig og få penger tilbake fra Enova

Det finnes flere tiltak du kan gjøre i boligen din og få penger refundert for jobben. Vi har kikket på de ulike løsningene Enova gir refusjon for. Ved å benytte deg av dette kan du oppnå så mye som 150.000,- i refusjoner. Les om alle mulighetene du har på Enovas hjemmesider. Det er helt klart verdt å bruke noen minutter på dette.

Varmepumpe

Få penger tilbake for å installere varmepumpe

Har du lenge vurdert å investere i en varmepumpe i huset ditt, men syns prisen er for høy. Da bør du sjekke ut de ulike varmepumpene du kan få refundert penger for å installere. Kanskje du har råd allikevel. Du kan spare hele 20.000 – 30.000,- på dette.

Erstatning og fjerning av oljefyring og tank gir grunnlag for refusjon

Fjerner og erstatter du en gammel oljekamin og tank kan du få tilskudd til både fjerningen og oppgraderingen av ildstedet. Du kan altså få opp mot kr 25.000,- tilbake for  jobben du gjør.

Peis av stein

Tidsstyring av temperaturen – tiltak so gir deg penger tilbake

Dette sikrer effektiv energibruk og dette kvalifiserer til refusjon fra Enova. Og det er fult mulig å kombinere dette tiltaket med andre energitiltak og spare maks med penger.

Reduksjon av varmetap betyr penger i refusjon

Hvis du oppgraderer og gjør tiltak av bygningskroppen for å redusere varmetap er dette tiltak som gir refusjoner. Det gjelder bytte av vinduer og dører, oppgradering av yttervegger og forbedring av grunnmur. Her er det mye å spare.

Spar penger på oppussingen – bruk kredittkort

Har du kredittkort som gir deg rabatter på handelen er det lurt å betale med dette/disse, og tilbakebetale kreditten innenfor de rentefrie dagene slik at det ikke påløper kredittkostnad. Da kan dette gi deg god uttelling i gode rabatter og ingen ekstra kostnader. Det beste kredittkortet for oppussing er re:member Black MasterCard, men Komplett MasterCard gir deg også gode rabatter. Vi gir deg god informasjon om begge løsningene, slik at valget ditt skal bli lettere. Vår kredittkortsammenligner er enkel å forstå og lett å bruke.

Les gjerne våre saker som gir deg gode råd og tips for hvordan du spare ekstra penger på oppussingen:

Få råd til å pusse opp med refinansiering

Å låne penger til oppussing kan lønne seg

Spar mye penger – bruk kredittkort

Postet i Forbrukslån