Slik kan du oppfylle reisedrømmen

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 4. juni 2015

Har du lenge drømt om å reise på den ultimate reisen, drømmereisen over alle drømmereiser?

testprofessor-ferieSand mellom tærne, kjenne sola varme på kroppen, solnedganger med en paraplydrink i hånden, eksotisk mat, opplevelser, shopping og hete stunder med din kjære. Kanskje er det Østen som kaller, Europas storbyer eller andre eksotiske reisemål som frister.

Og så er det økonomien som stopper deg …

Sånn er det nok mange av oss som har det. Men har du tenkt på at hvis du refinansierer dyre smålån og kredittkortgjeld, eller boliglånet ditt, så kan du få penger til overs til å oppfylle nettopp den store reisedrømmen?

Så hvordan kan det å ta opp nytt lån gi deg mer penger å rutte med? Jo, ved å refinansiere et lån vil det si at du tar opp et nytt lån for å dekke gammel gjeld. Du kan refinansiere huslånet ditt med et nytt lån som har lavere rente, eller du kan refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld med et nytt lån som har lavere rente. Refinansiering av lånet eller kredittkortgjelden din vil ikke slette noe gjeld, men du kan redusere renteutgifter, gebyrer og få en bedre oversikt over privatøkonomien. På den måten vil du få mer penger til å oppfylle andre drømmer.

Det vil også være mulig for deg å få en lengre nedbetalingstid slik at avdragene blir lavere og du har mulighet til å spare til drømmereisen.

Hvis du vil spare tid, penger og få bedre privatøkonomi vil kanskje refinansiering være noe for deg. Det er enkelt å  søke og svar kan du få allerede i løpet av kort tid. Kanskje er det på tide å realisere reisedrømmen?

Det er helt uforpliktende og gratis å søke om refinansiering.

 

Bank Norwegian

Bank Norwegian lån

annonselenke
Eks: nom.rente 15%, eff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 950,- (kr 0 - kr 950) Kostnad 30.872,- Totalt 95.872,- Løpetid 1-5 år/15 år

Her får du svar umiddelbart på din søknad. Vi har kåret Bank Norwegians forbrukslån til best i test! Ulikt flere andre finansielle institusjoner tilbyr Bank Norwegian en lang avdragsfrihet på inntil 1 år.

 

re:memeber Lev

re:member forbrukslån

re:member forbrukslån
Eks: nom.rente 14,42%, eff.rente 17,51%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 750,- Kostnad 30.355,- Totalt 95.355,- Løpetid 1-15 år

Her får du raskt svar på din søknad. Lev er testvinner i kategorien lån over 60.000 kr. Forbrukslånet lev – kalt et lån å leve med – fra re:member gir deg muligheten til å låne mellom 10.000 og 350.000 kr uten sikkerhet – til hva du vil.

professor_on_the_beach

Postet i Forbrukslån