Om oss

Vi er en gratis forbrukerorientert nettjeneste

Vi sjekker og sammenligner ulike forbrukslån.

Funksjon

Forbrukslåntesten er en gratis og forbrukerorientert nettjeneste som formidler noen av de beste forbrukslånene på markedet. Forbrukslån kan være et alternativ for deg som ønsker å refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld, som trenger penger til små eller store prosjekter, eller rent forbruk. Da er det viktig å låne fra de utlånerne som gir deg de beste premissene. Du blir ikke spurt hva du skal bruke pengene til, da din privatsfære settes høyt. Det er uforpliktende å søke, slik at du kan takke nei om du ikke er fornøyd med lånetilbudet eller ombestemmer deg.  Alle lånene er godkjent og under tilsyn av Det norske finanstilsynet.

Mål

Gjennom å trekke frem positive og negative sider ved ulike forbrukslån vil vi gi forbrukeren muligheten til å velge blant noen av de beste lånene ut i fra krav og behov. For å spare forbrukeren for tid og energi formidler vi undersøkelsene og testene på en oversiktlig og brukervennlig måte. Hos Forbrukslåntesten skal det være enkelt og raskt å søke om lån fra noen av de beste forbrukslånene markedet kan tilby.

Slik fungerer tjenesten

Sammenlign forbrukslån

1. Hvilket forbrukslån er best for ditt behov?

Det finnes mange forbrukslån der ute, så vi har samlet og testet, sammenlignet og kategorisert dem for deg. Vær spesielt oppmerksom på renteeksempel, rentesatser, gebyrer, nedbetalingstid og maksimal kredittgrense når du leter etter forbrukslånet for deg. Det er dumt å ende opp med et lån uten sikkerhet med dårlige betingelsen når det finnes mange bedre forbrukslån på markedet. Vi vil at du skal spare tid og penger, og at du skal finne det forbrukslånet som passer deg og din økonomiske hverdag ved hjelp av Forbrukslåntesten.

2. Klikk «Søk nå» på forbrukslånet du ønsker

Det er enkelt, uforpliktende og gratis å søke om forbrukslånet du vil ha.

3. Fyll ut søknaden direkte på forbrukslånets hjemmeside – sikkert og enkelt

Vi er opptatt av at du skal spare tid og få en effektiv og sikker nettjeneste. Derfor kommer du direkte til forbrukslånets søknadsskjema som du fyller ut over en kryptert og sikker linje.

4. Få pengene inn på konto innen kort tid

Får du beskjed om at søknaden er godkjent, vil du få pengene utbetalt på konto få dager etter at du har signert lånesøknaden.

 

Eierskap

Forbrukslåntesten.no er eid av det norske selskapet TESTERNE AS, OrgNr: 998 528 046. Kontakt oss ved å sende en e-post til post@testerne.no. TESTERNE AS er en uavhengig aktør, men mottar provisjon fra finansinstitusjoner. Det er viktig å presisere at vurderingene og testene av finansproduktene gjøres på selvstendig grunnlag.

Kontaktinformasjon

Om oss i TesterneVi har valgt å digitalisere vår kundekontakt. Du når oss via chat her på siden, eller ved å sende en e-post til post@testerne.no

Adresse: TESTERNE AS, Ullern Allé 41, 0381 Oslo, Norge.

* Vi minner om at Testerne AS er en produkt- og prissammenligningstjeneste på nett som videreformidler blant annet forbrukslån, ikke en autorisert låneutgiver. Vi knytter forbruker og bank sammen. Har du spørsmål om ditt kundeforhold med en låneutgiver, må du ta kontakt med dem direkte.