Nytt år med økonomiske muligheter

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 10. desember 2015

santa-1Kanskje tiden er inne til å rydde opp i din økonomiske situasjon. Benytte den siste måneden i året til å få orden i pengesekken, og gå ett nytt år i møte med bedre økonomi. Du kan faktisk spare penger ved å refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld, og bake alt sammen i ett lån. Ett lån istedenfor flere mindre lån gir deg også bedre oversikt og kontroll. Kanskje du kan gå en stressfri juletid i møte, med ro i sjela, når du vet at økonomien er under kontroll og at det ikke kommer en bunke med regninger i postkassen hver måned neste år.

Så hvordan kan det å ta opp nytt lån gi deg mer penger å rutte med?
Jo, ved å refinansiere lån, som vil si at du tar opp et rimeligere og nytt lån for å innbetale/erstatte dyrere gjeld. Lån med sikkerhet (pant) som bil og bolig kan refinansieres med et nytt billån eller boliglån som har lavere rente og gebyrer. På samme måte kan du refinansiere gjeld uten sikkerhet (uten pant) som dyre smålån og kredittkortgjeld med et nytt lån uten krav til sikkerhet, som har bedre betingelser som lavere rente. Det vil også være mulig for deg å få en lengre nedbetalingstid slik at avdragene blir lavere, i tillegg til færre og lavere gebyrer. Husk dog at refinansiering av lånet eller kredittkortgjelden din ikke vil slette noe gjeld, men du kan redusere låneutgiftene dine, og få en bedre oversikt over privatøkonomien.

Hvis du vil spare tid og penger, og få bedre privatøkonomi, vil kanskje refinansiering være noe for deg. Det er enkelt å søke og svar kan du få allerede i dag. Kanskje er det på tide å rydde opp og møte det nye året med litt bedre økonomisk oversikt?

Skulle det være aktuelt for deg med et usikret lån er det viktig at du finner det beste refinansieringslånet. Og der har vi hjulpet deg litt på vei. Vi har testet oss frem til topp 3 blant slike lån på markedet. Husk at det er helt uforpliktende og gratis å søke om refinansiering.

 

Opp Finans

Opp Finans

annonselenke
Eks: nom.rente 10,9%, eff.rente 12,42%, 160.000,- o/5 år, etabl.gebyr 950,- Kostnad 53.986,- Totalt 213.986,- Løpetid 1-15 år

Her får du umiddelbart svar på søknaden din. Opp Finans er vår testvinner i kategorien refinansiering av lån uten krav til sikkerhet. Opp Finans tilbyr lån til hva du vil, som forbrukslån og refinansiering fra 10.000 kr til 500.000 kr, med en nedbetalingstid på inntil 15 år.

 

Bank Norwegian

Bank Norwegian lån

annonselenke
Eks: nom.rente 15%, eff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 950,- (kr 0 - kr 950) Kostnad 30.872,- Totalt 95.872,- Løpetid 1-5 år/15 år

Her får du svar umiddelbart på din søknad. Vi har kåret Bank Norwegians til best i test av forbrukslån! Ulikt flere andre finansielle institusjoner tilbyr Bank Norwegian en lang avdragsfrihet på inntil 1 år.

 

Komplett Bank

Komplett forbrukslån

Komplett forbrukslån
Eks: nom.rente 14,3%, eff.rente 16,90%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 640,- (kr 490–kr 1.950) Kostnad 29.333,- Totalt 94.333,- Løpetid: revolverende kreditt

Hos Komplett Bank får du svar på søknaden din med en gang. Det mest unike og fordelaktig for deg som kunde med forbrukslånet fra Komplett Bank er at de tilbyr sine kunder en veldig fleksibel nedbetalingstid: Du kan nedbetale lånet når din økonomi tillater det.

 

God jul

Postet i Forbrukslån