Øk sjansen for å få låne penger

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 14. november 2012

Vi gir deg noen tips for at du kan øke sjansen for å få låne penger i den banken du ønsker! Forbrukslån er lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille verdier som bolig i sikkerhet for å låne penger, som du for eksempel må med boliglån. Lån uten sikkerhet tilbys ikke til alle av den grunn, det gjøres en individuell kredittvurdering av alle. Derfor kan det være lurt å lese tipsene under.

 

  • Det beste og billigste forbrukslånet er ofte også det som er enklest å få innvilget!

Forbrukslån fra Bank Norwegian er best i test blant annet på grunn at det er billigst, mest fleksibelt, bra rente, mest praktisk og mest inkluderende for deg. Du tenker kanskje at de beste forbrukslånene kun er for de med god inntekt over 25 år? Nei, altså ikke i dette tilfellet. «Eneste» minimumskrav er at du må være minimum 18 år, norsk statsborger, ha en registrert liknet inntekt (ønsket lånesum sees i sammenheng med inntekt, og de krever ikke en standard minimumsinntekt og tar heller en individuell behandling i forhold til lånesummen du søker om, dette gjør det enklere for deg å låne). Du kan heller ikke ha aktive inkassosaker, merk aktive. Bank Norwegian bruker ikke en eventuell historie med betalingsproblemer mot deg!

 

  • Hvor mye trenger du egentlig å låne?

Trenger du for eksempel 10 000 kroner der det ikke så lurt å søke om 150 000 kroner. Husk at jo lavere sum du søker om desto større sjanse er det for at lånet innvilges, også hos lån som tilbyr en høy maksimum lånesum som Bank Norwegian. Selv om et forbrukslån har en lånesum mellom 5 000 kroner og 350 000 kroner kan du like gjerne, eller helst søke om et lite lån her, isteden for å søke om et dårlig lån fra ulike smålån som Folkia Mikrolån.

 

  • Minimumskrav: alder, inntekt, betalingsanmerkninger og antall år i Norge

Om forbrukslån som Forbrukslåntesten.no har i sine sammenligninger skriver vi alltid minimumskrav for å kunne låne penger hos bankene. Passer du disse? Er du 18 år så er det ikke vits å søke på forbrukslån med 25 års minimumsaldersgrense, da er best i test lånet forbrukslån fra Bank Norwegian mer riktig å søke på. Samme gjelder minimum inntektskrav. Lånene med kanskje de strengest kravene til deg som søker er Opp Finans, yA Bank og Online24, hvor du blant annet må tjene minimum 150 000 kroner eller 200 000 kroner, bosatt i Norge, være minimum 21 23 eller 25 år og ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

 

  • Tilleggsinformasjon

Det gjøres ofte en individuell og automatisk kredittsjekk av søkere. Tjente du lite året før, mens mer inneværende år så send tilleggsinformasjon om dette etter du har søkt om forbrukslån. Da øker sjansen for å få innvilget lån.

 

  • Har du aktive betalingsanmerkninger, inkassosaker osv?

Får du ikke innvilget lån fra Bank Norwegian, kan du forsøke et forbrukslån som ikke er like bra, men konkurransedyktig, forbrukslån fra Thorn. Men husk at pengene skal tilbakebetales!

Postet i Forbrukslån