Trenger du lån til oppussing?

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 4. oktober 2016

Det finnes flere gode muligheter og vi hjelper deg!

Lån til oppussing

Har du lyst på en liten forandring hjemme, drømmer du om gjennomføring av et større oppussingsprosjekt, eller trenger hjemmet ditt rett og slett en total renovering. Fortvil ikke, vi gir deg gode råd og tips som kan gjøre det mulig, og også spare deg for tusenlapper.

Planlegging er nøkkelen til suksess

Oppussing kan være lekende lett hvis du legger en god plan og tenker smart. Du bør starte med å lage deg en total oversikt over hva du vil ha gjennomført og hvordan dette skal gjøres. Hva trenger du håndverkere til og hva kan du gjøre selv. Hvordan vil du finansiere prosjektet og hva vil det koste. Et godt planlagt prosjekt vil være lettere å gjennomføre og ikke by på økonomiske overraskelser.

”Refinansiering eller lån uten sikkert?”

Refinansiering kan være løsningen til ekstra penger

Ved å refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld kan du redusere dine låneutgifter og få mer oversiktlig økonomi. Du vil også kunne frigi kapital som du kan bruke på oppussingsprosjektet ditt. Refinansiering med pant i boligen er et veldig gunstig form for lån, og gir gjerne markedets beste rente. Dog finnes det mange muligheter for å refinansiere uten pant i bolig med refinansieringslån uten sikkerhet og vi har god oversikt over de beste i markedet. Sjekk ut tabellen vår og se hvilket lån som har de beste fordelene for deg.

Lån til oppussing

Det er en viktig tommelfingerregel å huske at vedlikehold aldri skal utsettes! Noen ganger MÅ man bare ta det prosjektet for at boligen ikke skal ta alvorlige skader som det vil være enda dyrere å reversere. Da kan lån til oppussingen uten krav til sikkerhet være en mulighet. Dette er lån hvor det ikke stilles noen krav til sikkerhet eller spørsmål om hva pengene skal brukes til. Sjekk ut tabellen vår og se hvilket oppussingslån som har de beste fordelene for deg.

Lån til oppussing

”Slow living – vær til stede i hverdagen og senk tempoet”

Høstens interiørtrender

Interiørmoten er som all annen mote, den skifter like fort og følger tidsånden og årstidene. Vi endrer mening like kjapt og det vi synes var stygt er blitt pent og omvendt. Så hva er høstens store og nye interiørtrend, hvilke farger er inn og hva er det man MÅ ha som pynt i stuen denne gangen? Aktuelle stillord er: personlig, sanselig, miljø og varig. Bort med det lyse og minimalistiske og inn med fargene DU liker, gjerne sotede nyanser, blanding av nytt og gammelt interiør, mange grønne planter og gjerne velur. Sett DITT preg på DITT hjem og vis at det bor noen der. Trendene bærer preg av at man ønsker å leve mer i pakt med naturen og ”slow living”.

Spar penger på oppussingen – bruk kredittkort

Har du kredittkort som gir deg rabatter på handelen er det lurt å betale med dette/disse, og tilbakebetale kreditten innenfor de rentefrie dagene slik at det ikke påløper kredittkostnad. Da kan dette gi deg god uttelling i gode rabatter og ingen ekstra kostnader. Det beste kredittkortet for oppussing er re:member Black MasterCard, men Komplett MasterCard gir deg også gode rabatter. Vi gir deg god informasjon om begge løsningene, slik at valget ditt skal bli lettere. Vår kredittkortsammenligner er enkel å forstå og lett å bruke.

oppussing maling

Testernes 5 planleggingstips for effektiv maling

Med disse tipsene gjør du malingsjobben unna lekende lett.
1 – Planlegging og innkjøp
Skriv ned alt du kommer til å trenge til å få jobben gjort, både små og store ting. Du vil spare penger på å kjøpe inn alt på én gang og et godt tips vil være å sjekke om kredittkortet ditt gir deg rabatt på varene. Når du har alt du trenger på plass med en gang vil også jobben gå fortere.

2 – Malingsprøver
Du vil spare både tid og penger ved å ta noen oppstrøksprøver på malingen før du bestemmer deg og kjøper inn mange liter. Fargen vil alltid se annerledes ut på veggen din enn på en liten fargeprøve.

3 – Kalkuler behovet
Det er veldig kjedelig å oppdage at du har kjøpt for lite maling og mangler 1 liter for å få jobben ferdigstilt. Regn ut hva du behøver så du ikke sitter igjen med mange liter eller mangler litt – da koster det fort mer enn nødvendig. Flere malingsleverandører har egne malingskalkulatorer på nett som regner ut hvor mye maling du behøver. Det eneste du må vite er målene på rommet.

4 – Gjør rommet klart
Sørg for å klargjøre og rydde rommet før du setter i gang. På den måten er det raskt å få jobben gjort og du slipper å rydde bort og flytte på ting underveis. For at malerjobben skal gå raskt unna, bør alle møbler som står langs veggene flyttes ut til midten av rommet. Dekk til alt med plast. Dekk til gulvet og unngå flekker.

5 – Ferdiggjøring
Når malejobben er unnagjort, er det kun en ting som står igjen. Rydd opp igjen etter deg. Ikke la deler av veggen stå umalt eller la være å fjerne maskeringstapen, og rydd møblene tilbake på plass. Gjør deg helt ferdig, så slipper du å tenke mer på det.

Få flere sparetips til oppussingen din her:

Her kan du lese mer om oppussing og hvordan du kan få penger tilbake for jobben, hvordan refinansiering kan være løsningen for å få jobben gjort, eller hvordan du skal få hagemøblene billigere.
Puss opp og få tusenvis av kroner tilbake
Få råd til å pusse opp badet med refinansiering
Slik får du hagemøblene billigere

 

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne facebookInstagram TesterneGoogle+ TesterneLinkedin Testerne

Tagget med: , , , ,
Postet i Forbrukslån