Komplett Bank – Best i test!

Testvinner i kategorien Fleksible lån – Komplett Bank

Fleksibelt lån fra Komplett Bank er best i test!Komplett Bank lanserte for ikke lenge siden lån uten sikkerhet. Vi har selvsagt tatt det med i våre tester av forbrukslån og refinansiering, og ikke overraskende fikk lånet også en testvinnerplassering. I kategorien Fleksible lån ble Komplett Bank best i test!

Komplett Bank Fleksibelt Lån ble testvinner fordi du som låner penger av banken selv bestemmer nedbetalingstid – noe mange andre lån dessverre ikke tilbyr – i tillegg til at Komplett Bank gir deg muligheten til å gjøre dine nedbetalinger når du selv føler du har økonomien til det. Alt du må betale månedlig er renter og avgifter, som tilpasses dine behov. På samme måte har Komplett bank tilrettelagt for at du kan ta ut mer penger innenfor den lånerammen du er tilbudt når du ønsker og har behov for det. Renter løper selvsagt kun fra det tidspunktet du tar ut pengene. Alt dette betyr at Fleksibelt lån fra Komplett Bank gir deg en unik mulighet til å råde over egen økonomi, sammenlignet med andre lån. Kombinerer vi dette med en meget gunstig rente sammenlignet med andre forbrukslån, ser vi at Fleksibelt lån fra Komplett Bank er et av markedets beste forbrukslån.

Komplett forbrukslån

Komplett forbrukslån
Eks: nom.rente 14,3%, eff.rente 16,90%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 640,- (kr 490–kr 1.950) Kostnad 29.333,- Totalt 94.333,- Løpetid: revolverende kreditt

Den maksimale kredittrammen Komplett Bank tilbyr er 400.000 kr, men du kan søke om lån helt ned til 10.000 kroner, noe som gjør at lånene de tilbyr er varierte og fleksible etter hva du trenger og hva du kan få innvilget av banken. Komplett gir deg også mulighet til å refinansiere andre lån og gjeld. Om du vil, kan du søke om lån med en medsøker, noe som kan øke sjansen for å få lånet innvilget, og kan gi deg gunstigere rente. Komplett Bank holder deg ikke på pinebenken: du får umiddelbart svar på din søknad, og pengene kommer veldig raskt inn på konto. Les gjerne hele testen av Fleksible lån hvis du ønsker det.

Terningkast 6 til Komplett Bank!
Testvinner Komplett Bank