Komplett Bank – Best i test!

Testvinner i kategorien Fleksible lån – Komplett Bank

Fleksibelt lån fra Komplett Bank er best i test!Komplett Bank lanserte for ikke lenge siden lån uten sikkerhet. Vi har selvsagt tatt det med i våre tester av forbrukslån og refinansiering, og ikke overraskende fikk lånet også en testvinnerplassering. I kategorien Fleksible lån ble Komplett Bank best i test!

Komplett Bank Fleksibelt Lån ble testvinner på grunn av lånets fleksibilitet i nedbetalingstiden. På samme måte har Komplett bank tilrettelagt for at du kan ta ut mer penger innenfor den lånerammen du er tilbudt når du ønsker og har behov for det. Renter løper selvsagt kun fra det tidspunktet du tar ut pengene.

Komplett forbrukslån

Komplett forbrukslån
Eks: nom.rente 14,3%, eff.rente 16,90%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 640,- (kr 490–kr 1.950) Kostnad 29.333,- Totalt 94.333,- Løpetid: revolverende kreditt

Den maksimale kredittrammen Komplett Bank tilbyr er 500.000 kr, men du kan søke om lån helt ned til 10.000 kroner, noe som gjør at lånene de tilbyr er varierte og fleksible etter hva du trenger og hva du kan få innvilget av banken. Komplett gir deg også mulighet til å refinansiere andre lån og gjeld. Om du vil, kan du søke om lån med en medsøker, noe som kan øke sjansen for å få lånet innvilget og noe som kan gi deg gunstigere rente. Søkeprosessen og utbetalingstiden hos Komplett Bank er brukervennlig.

Terningkast 6 til Komplett Bank!
Testvinner Komplett Bank