Forbrukslån med enkel lånesøknad

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 10. oktober 2012

Forbrukslåntesten.no har sjekket markedet for forbrukslån som har lånesøknader som er enkle og raske å fylle ut. Det er ikke nødvendig å bruke lang tid på å svare på mange detaljerte spørsmål når du søker forbrukslån. Vi har funnet frem to forbrukslån, et hvor du kan låne inntil 250 000 kr og et hvor du kan låne inntil 25 000 kroner. Disse er både oversiktlige og enkle å fylle ut.

 

Forbrukslån fra Thorn: enkel og oversiktlig

Når du skal søke forbrukslån fra Thorn trenger du svare på kun fem spørsmål; navn, adresse, kontaktopplysning, personnummer og kontonummer for utbetaling. Lånesøknaden er oversiktlig med god veiledning. Alle over 18 år kan søke forbrukslån hos Thorn. Du kan låne inntil 25 000 kroner.

 

Forbrukslån fra GE Money Bank: brukervennlig

Når du skal søke forbrukslån fra GE Money Bank trenger du svare på kun fire spørsmål; navn, postnummer, kontaktopplysning, personnummer og arbeidsforhold. Lånesøknaden er meget oversiktlig og enkel å fylle ut. Husk at søknaden ikke er bindende. Du kan søke forbrukslån dersom du har fylt 25 år, er bosatt i Norge, har en fast årsinntekt på minimum 200 000 kroner, er i fast arbeid, eller mottar uføretrygd eller alderspensjon, eller har vært registrert som selvstendig næringsdrivende i 3 år og ikke har betalingsanmerkninger. Du kan låne inntil 250 000 kr.

 

Postet i Forbrukslån