Forbrukslån med best rente

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 6. august 2012

Forbrukslåntesten er ute etter å finne forbrukslånene med best rente. Hvorfor? Fordi det tjener du som lånekunde på. Rentene kan variere fra 7,50 % til 69,0 %. Forskjellen på god og dårlig rente kan utgjøre flere tusen kroner i året for deg som låntaker. Forbrukslån fra Opp Finans, Bank Norwegian og GE Money Bank ender på de tre første plassene når vi har testet et titalls forbrukslån i markedet basert på rente.

 

Topp tre: lån penger med lavest rente

 

1. Opp Finans Forbrukslån

Forbrukslånet Opp Finans er best i test på grunn av en lav rente fra 7,50 %. Opp Finans regner renten ut i fra en individuell kredittvurdering. Desto bedre kredittvurdering desto bedre rente får lånesøkeren. Eksempler på lånerente kan kategoriseres slik: LAV 7,50 %, MIDDELS 14,80 % og HØY 18,0 %. Hvis du oppnår minimumsrenten (LAV) koster et lån på 50 000 kroner ca. 1000 kroner i måneden hvis du betaler det ned på fem år. Du kan bruke inntil 15 år på å nedbetale lån fra Opp Finans og låne fra 10 000 kr opptil 350 000 kr.

 

2. Bank Norwegian Forbrukslån

Forbrukslån fra Bank Norwegian tilbyr en av de beste rentene i lånemarkedet. Lånerenten kan i noen tilfeller til og med være konkurransedyktig sammenliknet med toppfinansiering av bolig. Du som kunde kan få en lav rente på 8,99 %, men ikke høyere enn 21,24 %. Låner du penger fra Norwegian tilbys du en nedbetalingstid på inntil 15 år og om ønskelig en avdragsfrihet på inntil et år. Forbrukslån fra Bank Norwegian er også best i testene «Billigst forbrukslån» og «Forbrukslån med lavest gebyrer«. Du kan låne fra 5 000 kroner til 350 000 kroner, noe som gir deg som lånetaker stor valgmulighet. Det er veldig positivt at lån fra Bank Norwegian gir deg som lånesøker et uforpliktende tilbud når du har søkt lån hos de. Dermed kan du finne ut hvilken rente de ønsker å tilby deg før du eventuelt velger å takke ja.

 

3. GE Money Bank Forbrukslån

Den laveste nominelle rentesatsen du som kunde kan få er en god rente på 7,9 %. Renten beregnes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.  I følge GE Money Bank er deres vanligst nominelle rente 13,9 %. Den dårligst renten de tilbyr er 21,9 %. Et lån på 50 000 kroner over fem år med 7,9 % rente vil koste 200 kroner mer i året, altså 16,6 kr mer i måneden, med GE Money Banks beste rente sitt forbrukslån i forhold til testvinneren Opp Finans beste rente. Det som er veldig positivt med GE Money Bank er at de gir deg som lånesøker et uforpliktende tilbud når du har søkt lån hos de. Dermed kan du finne ut hvilken rente de ønsker å tilby deg før du eventuelt velger å takke ja. Selskapet er Norges største tilbyder av forbrukslån og tilbyr inntil 12 år nedbetalingstid på lån og du kan låne fra 30 000 kroner til 250 000 kroner.

 

 

Vilkår for testen:

Forbrukslåntesten tar i denne testen utgangspunkt i nominell rente. Gebyrer og avgifter er ikke regnet med da dette er en test av noen av de beste rentesatsene på forbrukslån i markedet. Vi benytter rentene de ulike selskapene opererer med.

Postet i Forbrukslån