Å låne penger til oppussing kan lønne seg!

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Forbrukslaantesten
Dato: 1. oktober 2015

OppussingStue300x200

Det å pusse opp bad og kjøkken kan være veldig dyrt, men har du tenkt på at et oppussingslån på for eksempel 100.000,- ikke trenger å koste deg så mye i måneden? Det kan faktisk bli langt dyrere å utsette oppussingen for å spare penger! Det vil som eksempel være mye mer kostbart å bytte kledningen på huset, enn å låne penger for å male huset i tide.

Lurt å ta en verdivurdering
Er det slik at du har eid boligen en stund vil det være lurt å starte med å ta en verdivurdering før oppussingen. Da vil du lett se hva lånet utgjør av boligens verdi og du kan låne det beløpet det er likviditet til. Når lånet er i boks kan du pusse opp og så får du en ny verdivurdering av boligen etter oppgraderingen.

Forbrukslån og refinansiering
Et forbrukslån uten sikkerhet kan du gjerne få på dagen, så har du hastverk kan dette være en god løsning. Du bør likevel være klar over at renta ofte er høyere på et lån uten sikkerhet enn refinansiering med sikkerhet i boligen din. Refinansiering med pant i boligen er et veldig gunstig form for lån, og gir gjerne markedets beste rente. Dog finnes det mange muligheter for forbrukslån og vi har god oversikt over de beste i markedet. Sjekk ut tabellen vår og se hvilket lån som har de beste fordelene for deg.

Lønnsomme oppussingsprosjekter
Det er jo slett ikke all oppussing som gir gjengjeld i bedre pris ved salg av boligen, men noen prosjekter gir gode utslag og er verdt pengene. Er man opptatt av å gjøre en god investering i samme slengen, så er det slett ikke likegyldig hvor man velger å putte pengene. Velger du riktig gir det deg ikke bare utslag på salgssummen, men også interessen for boligen vil øke. Skal man velge å putte pengene i nytt og lekkert bad, eller et funksjonelt og stilig kjøkken? Da er svaret kjøkken. Her vil man kunne få igjen investeringen 100%. Bytte av tak og vinduer er også god investering og kan gi deg fortjeneste ved salg. Utbygging og utnyttelse av ubrukt kjeller er også en meget god investering. Utestuen er derimot ikke like innbringene og kan derfor godt nedprioriteres.

Spart eller lånt! Gjør jobben nå!
Noen ganger ser man at ting burde vært fikset og gjort, men man har rett og slett ikke pengene. Ikke fortvil, det finnes råd. Refinansiering av boliglånet, forbrukslån eller kredittkjøp er blant de mulighetene du har til å få jobben gjort likevel. Har man oppsparte penger er jo saken grei, men det kan bli veldig dyrt å vente til man har spart opp pengene før jobben gjøres. Det er en viktig tommelfingerregel å huske at vedlikehold aldri skal utsettes!

Oppussing300x200

Tips!
Har du tenkt på at det faktisk kan lønne seg å låne flere ganger? Renta løper jo fra dag en og skal du pusse opp for store summer kan det være svært lønnsomt å låne flere ganger under prosjektet. For eksempel hvis du trenger kr 600.000,- totalt, men ikke alt med en gang? Lån en andel først og vent noen måneder før du låner resten. På den måten sparer du en god slump med rentepenger underveis

Kort eller lån?
Vil det lønne seg for deg å bruke kort- eller lånefinansiering av oppussingsprosjektet ditt? Dette kommer jo selvfølgelig an på størrelsen på prosjektet og sluttsummen. Vi gir deg god informasjon om begge løsningene, slik at valget ditt skal bli lettere. Våre kredittkortsammenligner og forbrukslånssammenligner er enkle å forstå og lette å bruke.

Hos Opp Finans kan du ta opp forbrukslån med en av markedets laveste nominelle minimumsrenter. Det er opp til deg hva pengene brukes til og du får umiddelbart svar på søknaden din.

Opp Finans

annonselenke
Eks: nom.rente 10,9%, eff.rente 12,42%, 160.000,- o/5 år, etabl.gebyr 950,- Kostnad 53.986,- Totalt 213.986,- Løpetid 1-15 år

Bank Norwegian er av Testerne kåret til det beste forbrukslånet og gir deg øyeblikkelig og uforpliktende svar på din søknad. Dette er også brukernes favorittlån med lang nedbetalingstid og lave gebyrer.

Bank Norwegian lån

annonselenke
Eks: nom.rente 15%, eff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 950,- (kr 0 - kr 950) Kostnad 30.872,- Totalt 95.872,- Løpetid 1-5 år/15 år

Komplett Bank gir deg en rask og seriøs behandling av din lånesøknad med umiddelbart svar. Du velger selv over hvor lang tid du vil nedbetale lånet alt ettersom hva som passer for din økonomiske situasjon.

Komplett forbrukslån

Komplett forbrukslån
Eks: nom.rente 14,3%, eff.rente 16,90%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 640,- (kr 490–kr 1.950) Kostnad 29.333,- Totalt 94.333,- Løpetid: revolverende kreditt


Postet i Forbrukslån